yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı Montajı Ne Strüktürlır? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Tasarruf yerı vâsilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlar. Yangın bapları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en şayeste fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda adetlan tüm bileğhizmetkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne yakınlarında ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar teamüllevi yüz farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yalnızca kapı olarak çalışmalev gören, kapı olarak aşina ve açılıp-kapanmadı kolayca olan bir yapı değildir. Çeşitli daşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi elan yeğin bilindik bir gerçektir. Kapının kendisini örgütleme eden temel kapı veya kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar üzere rastgele bir Yangın Kapısı hasar olmaksızın düzgün durumda olmalıdır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page